In de praktijk gebruik ik de producten van Tui Balms uit Nieuw Zeeland; de waxes en balsems zijn 100% natuurlijke producten op basis van Bijenwas.  

Er zijn ook fijne producten verkrijgbaar voor thuisgebruik, zoals de fantastische lipbalsem en de Throat and Chest balm te gebruiken bij verkoudheid. In de praktijk verkoop ik kleine testbakjes om dit uit te proberen (DOEN!!), ik kan de producten later voor je bestellen indien gewenst.

Voordat we van start gaan met een massage kun je altijd eerst een paar minuten tot rust komen tijdens een voetenbad. 

Na de massage krijg je ook altijd een moment om bij te komen met een kopje thee of iets anders te drinken.

Kijk onderaan deze pagina voor extra mogelijkheden zoals de SURPRISE of STILTE massage, STAY AT HOME massage of massage op locatie of evenement.

Klassieke ontspanningsmassage voor het gehele lichaam

+/- 1 uur = 45 euro

Je hele lichaam wordt heerlijk gemasseerd, niet te zacht niet te hard. De intieme zones worden overgeslagen, de slip blijft aan.

  • incl. hot chocolat rug massage +/+ 5 euro
  • incl. mini hammam rug behandeling +/+ 10 euro


ontspanningsmassage in combi met HotStones

+/- 1 uur = 55 euro


ontspanningsmassage in combi met kruiden-pad Lavendel massage

+/- 1 uur = 55 euro

  • incl. gezicht met mini-pads Lavendel = 60 euro

Holistic Pulsing sessie

+/- 1 uur = 45 euro

Wat is holistic pulsing? Het is een vorm van lichaamswerk waarbij de masseur als ‘pulser’ het lichaam van de ontvanger in beweging brengt met onafgebroken ritmische en wiegende bewegingen die in elkaar overvloeien. De ontvanger ligt volledig gekleed op de tafel. Het is handig om makkelijk zittende kleding aan te trekken zoals een dunne joggingbroek en een Tshirt met lange mouwen.

De continuïteit van de bewegingen zorgt ervoor dat de ontvanger zich volledig overgeeft aan de golfbewegingen. Dit leidt tot een diepe ontspanning en een meditatieve staat.

Een van de belangrijkste voordelen van holistic pulsing is dat mensen weer in contact komen met hun eigen lichaam. Het helpt hen om opgebouwde spanningen op zowel lichamelijk als psychisch vlak los te laten en de levensenergie te laten stromen. Hierdoor kunnen allerlei klachten verlicht worden als depressies, trauma’s, burn-out, spierpijn en gewichtsproblemen. Ook kinderen met gedragsstoornissen als driftbuien kunnen veel voordeel ondervinden van deze behandelwijze.

Chinese hoofd-nek-schouder massage

+/- 30 min. = 22 euro

Chinese massage volgens de principes van de traditionele Chinese massage tui-na. De ontvanger ligt volledig gekleed op de tafel. Het is handig om makkelijk zittende kleding aan te trekken zoals een dunne joggingbroek en een Tshirt met lange mouwen.

Dit betekent dat de acupunten en meridianen worden gestimuleerd, oftewel de energiecentra en -banen van het lichaam.

Het doel is om de circulatie van de levensenergie (qi) te bevorderen en in balans te brengen voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Drukpunt massage waarmee diep wordt ingewerkt op weefsels, acupunten en meridianen. Van de schouders tot aan de kruin wordt behandeld met een aangepaste massagetechniek.

De levensenergie gaat stromen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en volgens sommigen krijgt het gezicht zelfs een natuurlijke facelift!


Samudra Lomi Lomi massage

Deze inspirerende massagevorm is gebaseerd op de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage met een vleugje van technieken uit de oosterse bewegingsleer Tai Chi.

Bij deze massage is de ontvanger geheel ontkleed maar wordt netjes toegedekt. De Samudra massage is een massage als de oceaan; met vloeiende, ritmische en harmonieuze bewegingen die voor een diepe ontspanning van lichaam en geest zorgen.

De Samudra massage zorgt voor een diepe ontspanning, op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Het voedt de levenskracht en vergroot de weerstand.

Daarnaast is het ook een doeltreffende vorm van bindweefselmassage. Het bevordert de bloedcirculatie, verbetert de afvoer van afvalstoffen en stimuleert de celvernieuwing, waardoor de conditie van de huid wordt verbeterd en waardoor de huid strakker en gladder wordt.

Kortom; één van de mooiste massagevormen die een compleet gevoel van welzijn geeft.

SURPRISE-massage

+/- 1 tot 1,5 uur = 60 euro

een complete massage waarbij de masseur zelf een keuze maakt uit alle massage technieken, bv chinese hoofd nek schouder massage in combi met holistic pulsing of misschien krijg je wel een ontspanningsmassage met chocolade rug massage en kruidenpad gezichtsmassage..........laat je verrassen!!!!

Deze massage kan varieren in lengte, dit is afhankelijk van de keuze van diverse technieken.

STILTE-massage

veel mensen vinden het moeilijk tot rust te komen en blijven gezellig babbelen tijdens de massage; ben je zelf zo'n type? Probeer dan eens een stilte massage; zodra de massage begint wordt er niet meer gepraat, wel zal ik indien nodig voor de massage af en toe een vraag stellen. Een sfeervol muziekje op de achtergrond is wel van toepassing.

Wil je dit eens uitproberen geef dan bij het reserveren aan dat je kiest voor een stilte massage.

 STAY AT HOME massage klassieke ontspanningsmassage of holistic pulsing sessie bij jou thuis. 

ik neem mijn  massagetafel, handdoeken en muziek mee, je moet alleen zelf zorgen voor een rustige en goed verwarmde omgeving; zet de deurbel en telefoon uit, kinderen op school of bij vriendjes.

= 60 euro in Akersloot,

(2 personen na elkaar =  110 euro)

= 65 euro in Uitgeest, Castricum, Limmen, Heiloo

(2 personen na elkaar = 120 euro)

Buiten deze regio in overleg, tegen betaling van reiskosten a 35 eurocent per km. 

Indien betaald parkeren van toepassing is komen die kosten er nog bij.

Alleen mogelijk als de massage kan plaatsvinden in een ruimte op de begane grond of er moet een lift zijn. (massagetafel is te zwaar om mee te nemen de trap op)

Extra's zoals hotstone, kruidenpad en dergelijke zijn alleen mogelijk bij massage in de praktijk te Akersloot


massage op locatie of tijdens evenement;

neem contact op dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Ik kan bv korte(10-15 min) holistic pulsing sessies maken waar mensen tijdens een evenement kennis mee kunnen maken.

prijs 60 euro per uur, minimaal starttarief 180 euro = 3 uur. 

Tarief is op basis van aanwezigheid, exclusief eventuele reistijd (indien langer dan 30 minuten) en reis&parkeerkosten, inclusief BTW.