De praktijkruimte in ons huis is goed verwarmd, op de achtergrond speelt rustige muziek of een cd met ontspannings/natuurgeluiden. Voordat we van start gaan met een massage kun je altijd eerst op je gemak tot rust komen tijdens een voetenbad, bij je 1e bezoek plan ik 15 minuten extra in, dan nemen we tijdens het voetenbad de vragenlijst even door die vervolgens door ons beiden ondertekend wordt.Na afloop van de massage krijg je ook altijd een moment om bij te komen met een kopje thee of iets anders te drinken.

De duur van de massage kan iets varieren, ik neem voor elke klant ruim de tijd, geen haast of tijdsdruk. Daarom staat bij elke soort massage een +/- tijd aangegeven, het is goed mogelijk dat de massage iets langer duurt. Over het algemeen ben je ongeveer tussen de 75 en 90 minuten binnen, soms iets langer bv bij de 1e afspraak.

BETALING CONTANT en graag zoveel mogelijk gepast.

Betaling per PIN is niet mogelijk, echter kan eventueel wel betaald woren door midel van een "Tikkie".

Voor extra mogelijkheden zoals een massage bij je thuis of op een zakelijke locatie/evenemen; stuur mij een bericht dan krijg je een word document toegezonden met meer info.

In ons huis wonen wij samen met onze hond en katten, de huisdieren mogen niet in de praktijk komen maar het is niet voor 100% te voorkomen dat er eens een verdwaald honden of kattenhaartje met mij meekomt de praktijk in; mocht je ernstig allergisch zijn houd daar dan s.v.p. rekening mee. Als je dit vantevoren aangeeft zal ik de ruimte nog eens extra stofzuigen vlak voordat je voor je massage komt.

TEVENS VERKRIJGBAAR:

CADEAUBON

6-SESSIES-KAART (6 x ontspanningsmassage voor 210,= euro ; per massage krijg je 5 euro korting dus in totaal bespaar je 30 euro; de kaart mag je ook delen met 1 andere persoon, als je mij maar even laat weten wie er gebruik van maken)

Massage technieken zoals Holistic Pulsing, LomiLomi en Chinese drukpunt (hoofd nek schouder) massage worden tijdens de ontspanningsmassage naar inzicht van de masseur ook toegepast, op nadrukkelijk verzoek kan eventueel een aparte sessie voor een van de technieken geboekt worden, scroll naar onderen voor meer info.

In de praktijk gebruik ik onder andere de producten van Tui Balms uit Nieuw Zeeland; de waxes en balsems zijn 100% natuurlijke producten op basis van Bijenwas.  

Er zijn ook fijne producten (op bestelling) verkrijgbaar voor thuisgebruik, zoals de fantastische lipbalsem (4,50 euro per potje van 20 gram) en de Throat and Chest balm te gebruiken bij verkoudheid. In de praktijk verkoop ik van deze laatste kleine testbakjes (1 euro) om dit uit te proberen (DOEN!!), ik kan het product (vanaf potjes van 20 gram a 4,50 euro per stuk) later voor je bestellen indien gewenst.

Klassieke ontspanningsmassage van het gehele lichaam.

+/- 1 - 1,5 uur = 40 euro

Je hele lichaam wordt heerlijk gemasseerd, niet te zacht niet te hard. De intieme zones worden overgeslagen, de slip blijft aan.


  • incl. hot chocolat rug massage = +/+ 5 euro

Je rug wordt gemasseerd met warme chocolade-massageolie, de heerlijke geur van cacao is genieten voor de chocolade liefhebsters onder ons.

Momenteel word de hot chocolat massage de "zoetste verwenning" genoemd sinds massage bestaat. Cacao heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende, anti-verouderende werking en daarbij zorgen bepaalde bestanddelen in de cacao voor rust en een goed humeur. Cacao bevat Theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotine en endorphine (gelukshormoon 😊) in ons lichaam verhoogd wordt.
Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven waardoor u zich na de massage heel prettig voelt.


  • incl. rug scrub met dode zeezout = +/+ 5 euro

Holistic Pulsing

Deze techniek wordt tijdens de ontspanningsmassage regelmatig toegepast als afwisseling met de klassieke massage, je kunt zelf aangeven of je dit al dan niet prettig vind.

Op nadrukkelijk verzoek is een geheel aparte pulsing sessie ook mogelijk als je tijdens de klassieke massage hebt ervaren dat dit wellicht iets voor jou zal zijn. Een dergelijke sessie kost 25 euro. Indien gewenst kan dit nog gecombineerd worden met bijvoorbeeld een rug-nek-schouder massage.

Wat is holistic pulsing? Het is een vorm van lichaamswerk waarbij de masseur als ‘pulser’ het lichaam van de ontvanger in beweging brengt met onafgebroken ritmische en wiegende bewegingen die in elkaar overvloeien.

De continuïteit van de bewegingen zorgt ervoor dat de ontvanger zich volledig overgeeft aan de golfbewegingen. Dit kan leiden tot een diepe ontspanning en een meditatieve staat.

Een van de belangrijkste voordelen van holistic pulsing is dat mensen weer in contact komen met hun eigen lichaam. Het helpt hen om opgebouwde spanningen op zowel lichamelijk als psychisch vlak los te laten en de levensenergie te laten stromen. Hierdoor kunnen allerlei klachten verlicht worden als depressies, trauma’s, burn-out, spierpijn en gewichtsproblemen.

De ontvanger ligt tijdens een pulsingsessie volledig gekleed op de tafel. Het is dan handig om makkelijk zittende kleding aan te trekken zoals een dunne joggingbroek en een Tshirt met lange mouwen.


Klassieke ontspanningsmassage in combinatie met

HotStones of warme Kruiden-pads

+/- 1 - 1,5 uur = 50 euro*

*TOT 1 MEI 2019 VOOR 45,=

Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. Eerst wordt je lichaam met handen gemasseerd en daarna plaatselijk met warme stenen bedekt. De stenen blijven lange tijd de warmte afgeven. Tevens worden delen van het lichaam ook met warme stenen gemasseerd. Echt een heerlijke ervaring.

Tijdens een HotStone massage ontstaat een diepe ontspanning, blokkades in spierweefsel lossen makkelijker op, het geeft energie en bovendien is het vooral ook erg prettig.

Een hotstone massage is geschikt voor iedereen. Man of vrouw en voor jong en oud. Iedereen heeft profijt van deze behandeling. Onderga het ontspannende en helende effect.

___________________________________

De Kruiden-pad (Herbal pad) Massage is een zachte massage, waarmee door een uitgekiende combinatie van massagegrepen, warmte en de natuurlijke kracht van kruiden een optimaal resultaat bereikt wordt. Er worden geen spieren of ledematen gemanipuleerd. Derhalve is deze methode veilig en voor zeer veel personen geschikt.


De kruiden die gebruikt worden, zijn verpakt in een hygiënische pad. Deze pads worden bevestigd aan een beukenhouten grip, verhit en vervolgens op het lichaam geplaatst waarna er door druk en draaiende bewegingen mee gemasseerd wordt.

Je ervaart de heerlijk warmte van de kruidenpads, terwijl de huid de werkzame stoffen opneemt.

Je kunt hierbij zelf kiezen uit verschillende 'smaken' kruidenmixen: (NB de pads geven geen sterke geur af)

* Woman

* Lavendel(Relax)

* Detox

* Cocos/Fruit

* Cocos/Flowers

  • Inclusief gezichtsmassage met mini-pads Lavendel +/+ 5 euroHawaiiaanse (Lomi Lomi) massage

Te verwachten vanaf medio 2019.

Deze massage uit Hawaii is als de oceaan; met vloeiende, ritmische en harmonieuze bewegingen die voor een diepe ontspanning van lichaam en geest zorgen.

De Lomi Lomi massage is het meest bekend door de lange, vloeiende massage bewegingen en de dans rondom de tafel. Het is voor deze massage wenselijk dat de ontvanger geheel ontkleed op de tafel plaatsneemt; uiteraard zorg ik ervoor dat de intieme delen van het lichaam netjes worden afgedekt. Er wordt onder andere veel gemasseerd met de onderarmen met een ruime hoeveelheid warme olie.

(Ook als je echt niet helemaal uit de kleren wilt is deze massage mogelijk en worden de bewegingen waar nodig iets aangepast.)

ACHTERGRONDINFORMATIE:

Het woord Lomi Lomi betekent massage. Lomi Lomi is een unieke helende massage afkomstig van de mooie eilanden van Hawaii, waar het in het verleden alleen werd uitgevoerd door Kahuna (meesters in de Lomi Lomi). Om de waarde van Lomi Lomi te begrijpen helpt het om meer kennis te hebben van de Hawaiiaanse filosofie Huna, en op welke wijze Huna invloed heeft op ons leven en onze ‘genezing’.

Huna zoekt naar harmonie en liefde in alles en iedereen om ons heen. Maar hoe verhoudt Huna zich dan met massage, wat is de link?

Lomi Lomi wordt ook wel “loving hands massage” genoemd.

Door de vloeiende bewegingen en het afstemmen op het lichaam van je cliënt wordt het lichaam volledige gevoed zodat de ontvanger kan ontspannen en kan wegzakken in een diepe ontspanning. Dus terwijl de ‘techniek’ een belangrijk onderdeel is van de massage en de bijbehorende ‘genezing’ wordt de massage uitgevoerd met loving hands (onvoorwaardelijke liefde), de focus van de Lomi masseur ligt bij de ontvanger, de intentie is volledige aandacht en ontspanning met liefdevolle aandacht en een liefdevol hart.