De praktijkruimte in ons huis is goed verwarmd, op de achtergrond speelt rustige muziek of een cd met ontspannings/natuurgeluiden. Voordat we van start gaan met een massage kun je altijd eerst op je gemak tot rust komen tijdens een voetenbad, bij je 1e bezoek plan ik 15 minuten extra in, dan nemen we tijdens het voetenbad de vragenlijst even door die vervolgens door ons beiden ondertekend wordt.Na afloop van de massage krijg je ook altijd een moment om bij te komen met een kopje thee of iets anders te drinken.

De duur van de massage kan iets varieren, ik neem voor elke klant ruim de tijd, geen haast of tijdsdruk. Daarom staat bij elke soort massage een +/- tijd aangegeven, het is goed mogelijk dat de massage iets langer duurt. Over het algemeen ben je ongeveer tussen de 75 en 90 minuten binnen, soms iets langer bv bij de 1e afspraak.

BETALING zowel CONTANT als per PIN.

Voor een PIN betaling moet ik transactiekosten betalen ad 1,5% over het bedrag, op 40 euro is dit 60 cent.

Ik vraag de pinbetaler dan ook om vrijwillig 30 cent daaraan bij te dragen.

Voor extra mogelijkheden zoals een massage bij je thuis of op een zakelijke locatie/evenemen; stuur mij een bericht dan krijg je een word document toegezonden met meer info.

In ons huis wonen wij samen met onze hond en katten, de huisdieren mogen niet in de praktijk komen maar het is niet voor 100% te voorkomen dat er eens een verdwaald honden of kattenhaartje met mij meekomt de praktijk in; mocht je ernstig allergisch zijn houd daar dan s.v.p. rekening mee. Als je dit vantevoren aangeeft zal ik de ruimte nog eens extra stofzuigen vlak voordat je voor je massage komt.

TEVENS VERKRIJGBAAR:

CADEAUBON

6-SESSIES-KAART (6 x ontspanningsmassage voor 210,= euro ; per massage krijg je 5 euro korting dus in totaal bespaar je 30 euro; de kaart mag je ook delen met 1 andere persoon, als je mij maar even laat weten wie er gebruik van maken)

Massage technieken zoals Holistic Pulsing, LomiLomi en Chinese drukpunt (hoofd nek schouder) massage worden tijdens de ontspanningsmassage naar inzicht van de masseur ook toegepast, op nadrukkelijk verzoek kan eventueel een aparte sessie voor een van de technieken geboekt worden, scroll naar onderen voor meer info.

In de praktijk gebruik ik onder andere de producten van Tui Balms uit Nieuw Zeeland; de waxes en balsems zijn 100% natuurlijke producten op basis van Bijenwas.  

Er zijn ook fijne producten (op bestelling) verkrijgbaar voor thuisgebruik, zoals de fantastische lipbalsem (4,50 euro per potje van 20 gram) en de Throat and Chest balm te gebruiken bij verkoudheid. In de praktijk verkoop ik van deze laatste kleine testbakjes (1 euro) om dit uit te proberen (DOEN!!), ik kan het product (vanaf potjes van 20 gram a 4,50 euro per stuk) later voor je bestellen indien gewenst.

Klassieke ontspanningsmassage voor het gehele lichaam

+/- 1 uur = 40 euro

Je hele lichaam wordt heerlijk gemasseerd, niet te zacht niet te hard. De intieme zones worden overgeslagen, de slip blijft aan.


  • incl. hot chocolat rug massage = +/+ 5 euro

Je rug wordt gemasseerd met warme chocolade-massageolie, de heerlijke geur van cacao is genieten voor de chocolade liefhebsters onder ons.

Momenteel word de hot chocolat massage de "zoetste verwenning" genoemd sinds massage bestaat. Cacao heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende, anti-verouderende werking en daarbij zorgen bepaalde bestanddelen in de cacao voor rust en een goed humeur. Cacao bevat Theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotine en endorphine (gelukshormoon 😊) in ons lichaam verhoogd wordt.
Dit zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven waardoor u zich na de massage heel prettig voelt.


  • incl. rug scrub met dode zeezout = +/+ 5 euro


ontspanningsmassage in combi met HotStones

+/- 1 - 1,5 uur = 50 euroontspanningsmassage in combi met kruiden-pad Lavendel massage

+/- 1 - 1,5 uur = 50 euro

Holistic Pulsing

Deze techniek wordt tijdens de ontspanningsmassage regelmatig toegepast als afwisseling met de klassieke massage, je kunt zelf aangeven of je dit al dan niet prettig vind.

Op nadrukkelijk verzoek is een geheel aparte pulsing sessie ook mogelijk als je tijdens de klassieke massage hebt ervaren dat dit wellicht iets voor jou zal zijn.

Wat is holistic pulsing? Het is een vorm van lichaamswerk waarbij de masseur als ‘pulser’ het lichaam van de ontvanger in beweging brengt met onafgebroken ritmische en wiegende bewegingen die in elkaar overvloeien.

De continuïteit van de bewegingen zorgt ervoor dat de ontvanger zich volledig overgeeft aan de golfbewegingen. Dit kan leiden tot een diepe ontspanning en een meditatieve staat.

Een van de belangrijkste voordelen van holistic pulsing is dat mensen weer in contact komen met hun eigen lichaam. Het helpt hen om opgebouwde spanningen op zowel lichamelijk als psychisch vlak los te laten en de levensenergie te laten stromen. Hierdoor kunnen allerlei klachten verlicht worden als depressies, trauma’s, burn-out, spierpijn en gewichtsproblemen.

De ontvanger ligt tijdens een pulsingsessie volledig gekleed op de tafel. Het is dan handig om makkelijk zittende kleding aan te trekken zoals een dunne joggingbroek en een Tshirt met lange mouwen.

NIEUW !

Chinese hoofd-nek-schouder drukpunt massage

mogelijk vanaf 1 december 2018.

+/- 30 min. = 15 euro

Chinese massage volgens de principes van de traditionele Chinese massage tui-na.

Dit betekent dat de acupunten en meridianen worden gestimuleerd, oftewel de energiecentra en -banen van het lichaam.

Het doel is om de circulatie van de levensenergie (qi) te bevorderen en in balans te brengen voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Drukpunt massage waarmee diep wordt ingewerkt op weefsels, acupunten en meridianen. Van de schouders tot aan de kruin wordt behandeld met een aangepaste massagetechniek.

De levensenergie gaat stromen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en volgens sommigen krijgt het gezicht zelfs een natuurlijke facelift!

De ontvanger ligt volledig gekleed op de tafel. Het is handig om makkelijk zittende kleding aan te trekken zoals een dunne joggingbroek en een Tshirt met lange mouwen.


Lomi Lomi massage

Te boeken vanaf januari 2019.

Bepaalde massagegrepen uit de LOmiLOmi worden reeds toegepast tijdens de ontspanningsmassage.

Mijn kennis en ervaring inzake deze inspirerende Hawaiiaanse Lomi Lomi massagetechniek zal ik dit jaar verder gaan verdiepen en nader bestuderen, aansluitend zal ik in december 2018 een intensieve 3 daagse training Lomi Lomi massage gaan volgen.

De massage is een massage als de oceaan; met vloeiende, ritmische en harmonieuze bewegingen die voor een diepe ontspanning van lichaam en geest zorgen.

De Lomi Lomi massage is het meest bekend voor de lange, vloeiende massage grepen en de dans rondom de tafel. Er wordt gemasseerd met de onderarmen met een ruime hoeveelheid warme olie.