(Tarieven geldig vanaf 1 maart 2020)

Vragen voor de gezondheidscheck: wanneer één van onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, mag u niet naar de afspraak komen.
De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.
1. Had u een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur: hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk- en/of smaakverlies.
2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
5. Bent u in quarantaine omdat u:
- direct contact had met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
- terug bent gekomen uit een COVID-19 risicogebied?

****SCROLL DOOR NAAR ONDER VOOR DE MASSAGES EN TARIEVEN******

De praktijkruimte in ons huis is goed verwarmd, op de achtergrond speelt rustige muziek of een cd met ontspannings/natuurgeluiden. Voordat we van start gaan met een massage kun je altijd eerst op je gemak tot rust komen tijdens een voetenbad, bij je 1e bezoek plan ik 15 minuten extra in, dan nemen we tijdens het voetenbad de vragenlijst even door die vervolgens door ons beiden ondertekend wordt. Na afloop van de massage krijg je ook altijd een moment om bij te komen met een kopje thee of iets anders te drinken.

De duur van de massage kan iets varieren, ik neem voor elke klant ruim de tijd, geen haast of tijdsdruk. Daarom staat bij elke soort massage een +/- tijd aangegeven, het is goed mogelijk dat de massage iets langer duurt. Over het algemeen ben je voor een ontspanningsmassage in totaal ongeveer tussen de 75 - 90 minuten binnen, de massage zelf duurt meestal ongeveer een uur.

Heb je specifieke wensen wat betreft de massage, meld dit gerust; extra aandacht voor bv de rug of schouders in plaats van bv massage vn de benen is altijd mogelijk.


BETALING CONTANT en graag zoveel mogelijk gepast.

Betaling per PIN is niet mogelijk, echter kan eventueel wel betaald woren door middel van een "Tikkie".

In ons huis wonen wij samen met onze hond en katten, de huisdieren mogen niet in de praktijk komen maar het is niet voor 100% te voorkomen dat er eens een verdwaald honden of kattenhaartje met mij meekomt de praktijk in; mocht je ernstig allergisch zijn houd daar dan s.v.p. rekening mee. Als je dit vantevoren aangeeft zal ik de ruimte nog eens extra stofzuigen vlak voordat je voor je massage komt.

TEVENS VERKRIJGBAAR:

CADEAUBON; op aanvraag en in overleg: deel-massage, complete massage of bedrag. Dbon wordt geleverd in een feestelijke verpakking zoals bv hieronder.


6-SESSIES-KAART (6 x ontspanningsmassage voor € 240,= i.p.v. € 270,= (per massage krijg je € 5,= korting dus in totaal bespaar je € 30,=).

De kaart mag je ook delen met 1 andere persoon, als je mij maar even laat weten wie er nog meer gebruik van maakt.

In de praktijk gebruik ik onder andere de producten van Tui Balms/Songbird uit Nieuw Zeeland; deze waxes en balsems zijn 100% natuurlijke producten op basis van Bijenwas.  

Er zijn ook fijne producten (op bestelling) verkrijgbaar voor thuisgebruik, zoals

de fantastische lipbalsem (€ 5,= per potje van 20 gram),

de Bee Balm:

Een uitstekende, volledig natuurlijke, helende en kalmerende zalf. De propolis die wordt gebruikt in bijenbalsem, wordt vaak "natuur antibioticum" genoemd - een prachtige natuurlijke stof die door bijen wordt geproduceerd om bacteriële infecties in de bijenkorf te voorkomen. De vitamine E versnelt de genezing van brandwonden en beschadigde huid.

Gebruik de balsem als dagelijkse huidverzorging en/of voor snijwonden, krassen, brandwonden, zonnebrand, schuren, gebarsten huid, schaafwonden, huiduitslag en littekenweefsel. Het kan ook helpen bij ernstige aandoeningen zoals eczeem en psoriasis of bij de secundaire genezing van ernstige littekens na ernstige brandwonden of andere verwondingen. Geweldig rustgevend na het scheren of waxen. Uitstekend voor het voorkomen van luieruitslag.

€ 11,50 per pot van 100 gram.

en de Throat and Chest balm:

te gebruiken bij verkoudheid. In de praktijk verkoop ik van deze laatste kleine testbakjes (1 euro) om dit uit te proberen (DOEN!!), ik kan het product (vanaf potjes van 20 gram a € 5,= per stuk) later voor je bestellen indien gewenst.

Klassieke ontspanningsmassage van het gehele lichaam.

+/- 1 uur = 45 euro

Je hele lichaam wordt heerlijk gemasseerd, niet te zacht niet te hard. De intieme zones worden overgeslagen, de slip blijft aan.


  • incl. hot chocolat rug massage = +/+ 5 euro

Je rug wordt gemasseerd met warme chocolade-massageolie, de heerlijke geur van cacao is genieten voor de chocolade liefhebsters onder ons.

Momenteel word de hot chocolat massage de "zoetste verwenning" genoemd sinds massage bestaat. Cacao heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende, anti-verouderende werking en daarbij zorgen bepaalde bestanddelen in de cacao voor rust en een goed humeur. Cacao bevat Theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotine en endorphine (gelukshormoon 😊) in ons lichaam verhoogd wordt.
Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven waardoor u zich na de massage heel prettig voelt.


  • incl. rug scrub met dode zeezout = +/+ 5 euro