De praktijkruimte is goed verwarmd, op de achtergrond speelt rustige muziek of een cd met ontspanningsgeluiden. Voordat we van start gaan met een massage kun je altijd eerst op je gemak tot rust komen tijdens een voetenbad, bij je 1e bezoek nemen we dan ook meteen de vragenlijst even door.

Kun je je goed ontspannen bij je favoriete muziek? Neem dan vooral ook je eigen CD mee.

Na afloop van de massage krijg je ook altijd een moment om bij te komen met een kopje thee of iets anders te drinken.

De duur van de massage kan iets varieren, ik neem voor elke klant ruim de tijd, geen haast of tijdsdruk. Daarom staat bij elke soort massage een +/- tijd aangegeven, het is goed mogelijk dat de massage iets langer duurt.

Kijk onderaan deze pagina voor extra mogelijkheden zoals de STAY AT HOME massage of massage op locatie of evenement.

Massage technieken zoals Holistic Pulsing en Chinese drukpunt (hoofd nek schouder) massage worden tijdens de ontspanningsmassage ook afwisselend gebruikt, maar kunnen tevens indien gewenst apart geboekt worden.

In de praktijk gebruik ik onder andere de producten van Tui Balms uit Nieuw Zeeland; de waxes en balsems zijn 100% natuurlijke producten op basis van Bijenwas.  

Er zijn ook fijne producten verkrijgbaar voor thuisgebruik, zoals de fantastische lipbalsem en de Throat and Chest balm te gebruiken bij verkoudheid. In de praktijk verkoop ik kleine testbakjes om dit uit te proberen (DOEN!!), ik kan de producten later voor je bestellen indien gewenst.


Klassieke ontspanningsmassage voor het gehele lichaam

+/- 1 uur = 40 euro

Je hele lichaam wordt heerlijk gemasseerd, niet te zacht niet te hard. De intieme zones worden overgeslagen, de slip blijft aan.

  • incl. hot chocolat rug massage +/+ 5 euro


ontspanningsmassage in combi met HotStones

+/- 1 uur = 45 euro


ontspanningsmassage in combi met kruiden-pad Lavendel massage

+/- 1 uur = 45 euro

  • incl. gezicht met mini-pads Lavendel = 48 euro

NIEUW !

Holistic Pulsing sessie

mogelijk vanaf 1 juli

+/- 1 uur = 30 euro

Wat is holistic pulsing? Het is een vorm van lichaamswerk waarbij de masseur als ‘pulser’ het lichaam van de ontvanger in beweging brengt met onafgebroken ritmische en wiegende bewegingen die in elkaar overvloeien. De ontvanger ligt volledig gekleed op de tafel. Het is handig om makkelijk zittende kleding aan te trekken zoals een dunne joggingbroek en een Tshirt met lange mouwen.

De continuïteit van de bewegingen zorgt ervoor dat de ontvanger zich volledig overgeeft aan de golfbewegingen. Dit kan leiden tot een diepe ontspanning en een meditatieve staat.

Een van de belangrijkste voordelen van holistic pulsing is dat mensen weer in contact komen met hun eigen lichaam. Het helpt hen om opgebouwde spanningen op zowel lichamelijk als psychisch vlak los te laten en de levensenergie te laten stromen. Hierdoor kunnen allerlei klachten verlicht worden als depressies, trauma’s, burn-out, spierpijn en gewichtsproblemen.

NIEUW !

Chinese hoofd-nek-schouder massage

mogelijk vanaf 1 juli

+/- 30 min. = 15 euro

Chinese massage volgens de principes van de traditionele Chinese massage tui-na. De ontvanger ligt volledig gekleed op de tafel. Het is handig om makkelijk zittende kleding aan te trekken zoals een dunne joggingbroek en een Tshirt met lange mouwen.

Dit betekent dat de acupunten en meridianen worden gestimuleerd, oftewel de energiecentra en -banen van het lichaam.

Het doel is om de circulatie van de levensenergie (qi) te bevorderen en in balans te brengen voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Drukpunt massage waarmee diep wordt ingewerkt op weefsels, acupunten en meridianen. Van de schouders tot aan de kruin wordt behandeld met een aangepaste massagetechniek.

De levensenergie gaat stromen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en volgens sommigen krijgt het gezicht zelfs een natuurlijke facelift!


NIEUW !

Samudra Lomi Lomi massage

mogelijk vanaf 1 juli

+/- 1 uur = 40 euro

Deze inspirerende massagevorm is gebaseerd op de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage met een vleugje van technieken uit de oosterse bewegingsleer Tai Chi.

Bij deze massage is de ontvanger geheel ontkleed maar wordt netjes toegedekt. De Samudra massage is een massage als de oceaan; met vloeiende, ritmische en harmonieuze bewegingen die voor een diepe ontspanning van lichaam en geest zorgen.

De Samudra massage zorgt voor een diepe ontspanning, op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Het voedt de levenskracht en vergroot de weerstand.

Daarnaast is het ook een doeltreffende vorm van bindweefselmassage. Het bevordert de bloedcirculatie, verbetert de afvoer van afvalstoffen en stimuleert de celvernieuwing, waardoor de conditie van de huid wordt verbeterd en waardoor de huid strakker en gladder wordt.

Kortom; één van de mooiste massagevormen die een compleet gevoel van welzijn geeft.