AANBIEDING # 1

VERWARMEND HERFST-WINTER ARRANGEMENT

Wintertijd is ingegaan, de dagen zijn korter, 's morgens donker als je weggaat, 's avonds donker als je thuiskomt.......koud buiten.......heb jij er ook moeite mee?
Kom eens lekker opwarmen en ontspannen bij Korpo Spirito ! Boek voor jezelf (of doe kado aan iemand anders) dit fijne herfst-winter arrangement bestaande uit:

* ontvangst; even tot rust komen met je voeten in een warm 👣bad. Daarna neem je plaats op de verwarmde massagetafel en wordt je eerst lekker toegedekt. Ik start met contact te maken en pas ook meestal wat holistic pulsing (zie website) toe om je alvast zoveel mogelijk te laten ontspannen voor we echt beginnen:

* rug chocolade 🍫 scrub; zachte scrub van je rug met scrub van zeezout & cacao en een beetje olie. (Je kunt desgewenst ook kiezen voor anijs scrub).

* hot chocolat rug massage; je rug wordt gemasseerd met warme massageolie op basis van pure cacao verrijkt met o.a. zuivere amandel olie.

* complete ontspanningsmassage; na de chocolade massage wordt de rest van je lichaam natuurlijk ook nog heerlijk gemasseerd met de producten van Tui Balms.

* afsluiting; na de massage krijg je de tijd om weer tot jezelf te komen onder het genot van een lekkere kop thee ☕ met iets lekkers 🍩erbij.

De Hot Chocolat Massage wordt ook wel de "zoetste verwenning" genoemd sinds massage bestaat. Cacao heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende, anti-verouderende werking en daarbij zorgen bepaalde bestanddelen in de cacao voor rust en een goed humeur.
Cacao bevat Theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotine en endorphine (gelukshormoon 😊) in ons lichaam verhoogd wordt.
Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven waardoor u zich na de massage heel prettig voelt.

Van aankomst tot vertrek zal het arrangement tussen de 1,5 en 2 uur in beslag nemen.
Dit alles tegen de aantrekkelijk lage prijs van 45 euro !!
(niet in combinatie met andere kortingsacties)

NB Ik probeer het te voorkomen, maar ondanks zorgvuldig werken kan het voorkomen dat er chocoladevlekken op het ondergoed komen, houd hier rekening mee, trek iets ouds aan of in ieder geval iets in een donkere kleur.

AANBIEDING # 2

VERWARMENDE ONTSPANNINGS/HOT STONE MASSAGE

Doe je vriendin, je moeder, je dochter, je buurvrouw of gewoon jezelf dit jaar eens een heerlijke verwarmende massage kado voor de feestdagen !

Klassieke ontspanningsmassage in combinatie met Hot Stones,

deze massage duurt van binnenkomst tot vertrek +/- 1,5 - 2 uur

Actieprijs in december en januari slechts 45 euro.


Na een warm voetenbad neem je plaats op de verwarmde massagetafel.
Warme stenen worden strategische punten op je lichaam geplaatst en er wordt zowel met handen als met de goed warme (maar nooit te hete) stenen gemasseerd. De stenen blijven lange tijd de warmte afgeven. Tevens worden delen van het lichaam ook met warme stenen gemasseerd. Echt een heerlijke ervaring.


Tijdens een HotStone massage ontstaat een diepe ontspanning, blokkades in spierweefsel lossen makkelijker op, het geeft energie en bovendien is het vooral ook erg prettig.


Een hotstone massage is geschikt voor iedereen; jong en oud. Iedereen heeft profijt van deze behandeling. Onderga het ontspannende en helende effect.