Afspraak maken?

Stuur een bericht via www.facebook.com/KorpoSpirito/

of een whatsapp naar 06-1808 4035

of een email naar info@korpospirito.com

{bellen werkt minder goed bij mij; als ik aan het werk ben kan ik de telefoon niet opnemen, het is daarom beter een bericht te sturen, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op}


Adres :

Kerklaan 39

1921 BK AKERSLOOT


KvK nr: 70413606


Route:

Komend vanaf de A9 aan het einde van de afslag op de rotonde linksaf Akersloot inrijden. Je rijdt dan op de Geesterweg, ga bij 2e rotonde rechtsaf Heer Derckplantsoen in, einde rechts en meteen links Klaas Hoornlaan in, dan weer meteen linksaf, je bent nu om de kerk heen gereden en aangekomen in de Kerklaan. Nr 39 is het huis met de erker direct naast de kerk aan je linkerhand. Je kunt ook op de Geesterweg vlak voor Vakgarage Akersloot rechtsaf gaan, dan aan het einde links, je bent dan al op de Kerklaan.

Gratis parkeren aan de Kerklaan of op de parkeerplaats bij de ARZV (in plaats van na de kerk linksaf de Kerklaan in ga je rechtdoor, je rijdt dan vanzelf de parkeerplaats op)

Openbaar vervoer :

Bus 163 Alkmaar-Uitgeest en vice versa

stap uit bij halte Akersloot-Churchillplein, wandel (terug) naar de rotonde, rechtsaf Heer Dercksplantsoen in, einde rechts, meteen links en weer meteen links, zo ben je om de kerk gelopen en sla je nu de Kerklaan in. Nr 39 is het huis met de erker direct naast de kerk aan je linkerhand.