AANBIEDING # 1

PAAS ARRANGEMENTJE voor 50 euro; tot 1 mei 2019

deels klassieke ontspanningsmassage, deels holistic pulsing.

duurt van binnenkomst tot vertrek +/- 1,5 uur


bestaat uit:

* ontvangst en voetenbad

* nadat je op je buik liggend hebt plaatsgenomen op de verwarmde massagetafel en lekker bent toegedekt begin ik met jou een korte holistic pulsing sessie te geven.

(Wat is holistic pulsing? Het is een vorm van lichaamswerk waarbij de masseur als ‘pulser’ het lichaam van de ontvanger in beweging brengt met onafgebroken ritmische en wiegende bewegingen die in elkaar overvloeien.

De continuïteit van de bewegingen zorgt ervoor dat de ontvanger zich volledig overgeeft aan de golfbewegingen. Dit kan leiden tot een diepe ontspanning)

* daarna start de klassieke ontspanningsmassage met massage van de rug, nek en schouders en de benen.

* nadat je je hebt omgedraaid en op je rug ligt wordt de massage vervolgd met massage van je hoofd & gezicht, handen en voeten.

* afsluitend volgt weer een korte holistic pulsing.

Na de massage krijg je wat te drinken en de gelegenheid om even rustig bij te komen.


AANBIEDING # 2

VERWARMENDE ONTSPANNINGS/HOT STONE MASSAGE

Doe je vriendin, je moeder, je dochter, je buurvrouw of gewoon jezelf dit jaar eens een heerlijke verwarmende massage kado voor de feestdagen !

Klassieke ontspanningsmassage in combinatie met Hot Stones,

deze massage duurt van binnenkomst tot vertrek +/- 1,5 uur

Actieprijs in MAART EN APRIL 2019 voor slechts 45 euro.

(normale prijs 50 euro)

Na een warm voetenbad neem je plaats op de verwarmde massagetafel.
Warme stenen worden strategische punten op je lichaam geplaatst en er wordt zowel met handen als met de goed warme (maar nooit te hete) stenen gemasseerd. De stenen blijven lange tijd de warmte afgeven. Echt een heerlijke ervaring.

Tijdens een HotStone massage ontstaat een diepe ontspanning, blokkades in spierweefsel lossen makkelijker op, het geeft energie en bovendien is het vooral ook erg prettig.

Een hotstone massage is geschikt voor iedereen; jong en oud. Iedereen heeft profijt van deze behandeling. Onderga het ontspannende en helende effect.